Wie is IEZO?

IEZO is een stichting die scholen sticht, beheert en faciliteert voor kinderen van 0 tot 18 jaar.

Wat doet IEZO?

IEZO faciliteert scholen met als doel een zo goed mogelijke uitgangspositie te creëren voor verdere studie en een plek op de arbeidsmarkt voor onze leerlingen. Wij vertrouwen op de kracht en de kwaliteit van onze medewerkers en stimuleren hun professionele ontwikkeling. Onze leerlingen leren niet alleen voor nu, maar ontwikkelen zich ook voor de toekomst in een veilige, uitdagende en plezierige omgeving.

Hoe doet IEZO dit?

 Onze scholen bieden een kansrijke leeromgeving waarbij elke leerling zijn of haar persoonlijkheid maximaal kan ontplooien. Wij zetten ons in voor persoonlijke groei, talentontwikkeling en betekenisvolle begeleiding van onze leerlingen. We geloven in de kracht van het maatschappelijk middenveld en zoeken actief naar verbindingen in de regio. De actieve betrokkenheid van ouders en verzorgers bij de ontwikkeling van hun kinderen is een cruciaal onderdeel van onze visie.

Werken bij IEZO

Bij IEZO krijg je de kans om een verschil te maken in het leven van onze leerlingen. We verwachten van onze medewerkers dat ze professioneel en toegewijd zijn, met een focus op continue verbetering. Het maakt niet uit of je wel of niet moslim bent – bij ons is iedereen welkom die met hart en ziel wil bijdragen aan de versterking van onze scholen. Als onderdeel van onze missie gedreven organisatie krijg je de kans om samen met ons te zoeken naar het beste en meest betekenisvolle onderwijs voor onze leerlingen. We zoeken regelmatig kundige en bevlogen medewerkers. Heb je de drive om echt het verschil te maken, dan komen we graag met je in contact.